Disclaimer, privacy en copyright

Op deze website schrijf ik artikelen op basis van mijn persoonlijke mening. Ik doe dat naar eer en geweten, zonder de intentie iemand te kwetsen. Ik heb niet de wijsheid in pacht; wil je ergens méér over weten, doe dan vooral zelf verder onderzoek.

Soms kom je affiliate linkjes tegen: dat betekent dat een bericht doorlinkt naar een artikel in een webshop. Als je dat koopt na het lezen van mijn bericht, krijg ik hier iets voor, zonder dat het jou wat extra’s kost. Desalniettemin geldt: laat je door mij vooral niet verleiden om iets te kopen. Alles is er al!

Ik vind het leuk als je reageert op een bericht, maar ik behoud me het recht voor om reacties te verwijderen als de inhoud beledigend is of spam bevat.

Deze website maakt gebruik van cookies en als je een reactie achterlaat, word je gevraagd iets van je gegevens in te vullen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie hierover.

Tot slot: alle foto’s en teksten op deze website zijn van mij. Mocht je er iets van willen gebruiken, neem dan even contact met me op!