Categorieën
Kinderen Werk

Bezet

Het aantal nieuwe berichten dat op deze site verschijnt, is rap achteruit gehold sinds de kinderen weer thuisonderwijs krijgen. Hoe dat komt? Nou; mijn laptop is steeds bezet.

De kinderen hebben ieder een eigen account op Teams, waarmee ze af en toe moeten inloggen voor een dictee of kringgesprek met hun klas. Daarnaast is heel veel van het schoolwerk digitaal: rekenen en automatiseren doen ze op Snappet, ze leren Engels met een online programma, schaken met Chessity, en ook begrijpend lezen gaat via de computer. We hebben precies genoeg devices om alle kinderen te voorzien: een pc, een laptop (de mijne dus) en een Ipad. Uiteraard delft deze mama dan in deze rare tijd, met liefde, het onderspit.

In de avond, na 21 uur, liggen ze allemaal op bed en heb ik in theorie nog alle tijd om zelf de laptop te gebruiken, maar op dat tijdstip is mijn eigen batterij doorgaans al helemaal leeg 😉

Wat denken jullie, mogen ze op 8 februari weer naar school of zal ik mijn laptop nog voor een langere periode moeten delen?

Één reactie op “Bezet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *