Categorieën
Algemeen

(Niet) alle poppetjes bij elkaar

De kerstvakantie staat voor de deur en dat is voor veel mensen de periode bij uitstek om familie en vrienden op te zoeken en samen te komen om de feestdagen te vieren. Voor veel mensen zal dat dit jaar anders zijn. En het is makkelijk om te blijven mokken over alles wat niet kan, want wij zijn tenslotte gewoontedieren die graag de tradities van de feestdagen in stand houden.

Ik zag na de toespraak van maandagavond een mooi fragment van dominee Gremdaat, over hoe alles dicht is, maar wijzelf als mensen open blijven. Het raakte mij. Ja, dat kan wél, ook als we niet met alle poppetjes kunnen samenkomen. We kunnen open blijven staan voor een ander, ook al zijn we fysiek niet bij elkaar.

Lukt jou dat een beetje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *