Categorieën
Gratis genieten Kinderen

Fantasiespel

Elk jaar rond deze tijd is rust in huis ver te zoeken. Het binnen zitten op de donkere dagen, wat herfstmoeheid en de spanning voor de feestdagen; het maakt de kinderen DRUK. Met hoofdletters ja. Het is elk jaar zo, en ik weet van de speelafspraakjes dat dat niet alleen voor míjn kinderen zo geldt.

“Mama mama mama!! MAAAAAM!”

Het zijn schatjes, echt waar, maar soms kan ik het niet meer hóren. En dan ben ik blij als het tien minuten stil is en trek ik me met een kop koffie terug in de keuken. Wat ik dan aantref als ik bij ze terugkom, is altijd een verrassing. Een kom met water, minions, een ballon en waterpistool bijvoorbeeld. Wat zou hier zijn gebeurd? We zullen het nooit weten, ik schenk nog een bakkie in 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *