Categorieën
Creatief Kinderen

Surprise

De oudste twee zitten in de bovenbouw, en hebben dus op school een paar weken geleden lootjes getrokken om vandaag in hun klas surprise te doen. Het is elk jaar een heel gevecht, maar het is weer gelukt: er zijn twee surprises met cadeautjes en bijbehorende gedichten afgeleverd op school vanochtend.

Eerder deze week kwam er een vriendje spelen. Ik vroeg hem of hij ook al bijna klaar was mijn zijn surprise.

Ja, hij is bijna klaar!

Vervolgens vroeg ik aan hem of hij het óók zo lastig vond om een leuk cadeautje te vinden voor slechts twee euro. Hij keek me glazig aan, haalde zijn schouders op en zei:

… Dat zei mijn moeder ook al!

Dus. Het gaat ook overal hetzelfde 😉 . Herkenbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *